Wij kweken de lekkerste tomaten...
Dát proef je.
Wij kweken de lekkerste tomaten...
Dát proef je.

Onze trots:
De Tasty Tom trostomaten

Vereijken Kwekerijen is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. De trostomaten worden jaarrond geteeld. Tasty Tom trostomaten zijn kruidig en vol aroma. Alle tomaten zijn gerijpt aan de tomatenplant en dus vol van smaak. Heerlijk in een salade, op een boterham of om een soep of saus van te maken.

Tasty Tom trostomaten worden in Nederland bij enkele groentespecialisten en Albert Heijn winkels aangeboden.

Tasty Tom Gold

De gele variant met dezelfde hoge smaak beleving!

De Tasty Tom Gold is een smaaktomaat met een opvallend zonnige gele kleur. Net als de rode Tasty Tom tomaat is ook deze tomaat heerlijk zoet. Minstens zo belangrijk is dat de Tasty Tom Gold, vanwege zijn zonnige gele kleur, perfect te combineren is. Een ideale basis voor kleurrijke, smaakvolle en onderscheidende salades of belegde broodjes.

De Tasty Tom Gold is, net als de rode Tasty Tom tomaat, verkrijgbaar via enkele groentespecialisten.

Tasty Tom mini

Tasty Tom Mini, de bekende smaak nu in klein formaat! Tasty Tom Mini is een heerlijk zoet tomaatje met een knapperige bite. Ideaal als gezonde snack voor tussendoor of als extraatje op de borrelplank. Tasty Tom Mini is jaarrond verkrijgbaar en is net als Tasty Tom Gold verkrijgbaar via enkele groentespeciaalzaken.

Red Nature

De Red Nature tomaat is een dieprode kleine, zoete trostomaat met een volle, frisse smaak van uitstekende kwaliteit en een zeer goede houdbaarheid. Ze zijn ideaal voor in de salade vanwege hun zoete en kruidige smaak. De trostomaten worden pas geknipt als elke tomaat aan de tros dezelfde mooie rode kleur heeft.