Werken bij Vereijken Kwekerijen

Word jij ons (to)maatje?

Vereijken Kwekerijen…

Vereijken Kwekerijen is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Dit doen we op zes teeltvestigingen, twee productiehallen en een bedrijfsbureau verspreid over Noord-Brabant en het Westland, waar deze trostomaten het hele jaar door geteeld en verpakt worden.

Ooit begonnen als klein familiebedrijf, met normen en waarden van de keukentafel naar de kantine-tafel. Inmiddels is het uitgegroeid naar een modern familiebedrijf met meerdere vestigingen, maar met nog steeds belangrijke normen en waarden.

Met dit Kompas
houden we koers!

De normen en waarden die we binnen Vereijken Kwekerijen belangrijk vinden, hebben we uitgewerkt aan de hand van vier kernwaarden. Met deze kernwaarden geven we aan waarvoor we staan, waarin we geloven en wat ons verbindt. Deze kernwaarden hebben we visueel uitgewerkt in een Vereijken Kwekerijen Kompas. Door middel van dit Kompas willen we samen als TEAM dezelfde richting uit gaan. Het helpt ons gemakkelijker keuzes te maken, zonder te veel regels nodig te hebben. Het Kompas is een middel om jou te informeren over de kernwaarden.

 

Samenwerking is de sleutel tot succes in ons bedrijf. Het zorgt niet alleen voor verschillende vaardigheden en ideeën, maar stimuleert ook vernieuwing en vooruitgang.
Yanick de Greef - Arbeidsmanager vestiging 's-Gravenzande
De drie belangrijkste speerpunten zijn teelt, personeel en organisatie.
Roland Kouwenhoven - Vestigingsmanager vestiging 's-Gravenzande
Iedereen in het bedrijf is belangrijk. Als team samenwerken naar het hoogst haalbare geeft mij een kick.
Geert-Jan van Rixtel - Vestigingsmanager vestiging Beek en Donk
Ik geef om de kwaliteit van mijn werk en de producten. Ik draag mijn kennis graag over aan anderen.
Monika Dahlke - Assistent teamleider Vereijken Logistics

Sollicitatieproces 

Bij het plaatsen van je sollicitatie bij ons is het zaadje geplant. De volgende stap is een online kennismakingsgesprek; hierin willen wij jou leren kennen maar jij zal ons ook leren kennen om te kijken of er een match is. Het zaadje wat je hebt geplant, begint te groeien. Als het zaadje goed genoeg gegroeid is, vindt er een gesprek op locatie plaats: je leert je potentiële (to)maatjes kennen en de werkomgeving. Afhankelijk van wat jij of wij nodig hebben, plannen we een oriëntatiemoment in. Dit kan een meeloopochtend of –middag zijn. Kijk ons eens groeien! Tijd om samen de arbeidsvoorwaarden te bespreken om je daarna welkom te heten als (to)maatje!

Welkom bij Vereijken Kwekerijen.

Vacatures

Heusden | Fulltime | € 3.700 tot € 4.475 | Mbo/hbo opleiding (agrarische sector)

Jouw vestiging altijd weer een stap hoger willen brengen en gaan voor het beste resultaat. Zie jij het als een sport om de beste tomaten te kunnen kweken? Kom werken bij Vereijken Kwekerijen!

Jouw werk

Als Vestigingsmanager ben jij eindverantwoordelijk voor de teelt en arbeid op je vestiging. De functie van Vestigingsmanager wordt gecombineerd met de functie van Teeltmanager. De vestiging waar het om gaat heeft 2 kassen; 1 belicht en 1 onbelicht, met een totale oppervlakte van 8 hectare. Als ondersteuning op het gebied van arbeid, storingen en onderhoud heb je teamleiders die je hierin bijstaan.

Met betrekking tot de teelt maak je veel gebruik van data, want naast het gebruik van je zintuigen in de kas is er ook veel informatie te zien in de teeltcomputer of andere platformen over hoe de plant het doet. Je bent hierin zelfstandig en vrij om eigen keuzes te maken maar we hebben genoeg lijntjes voor advies want de planten zijn voor jou het belangrijkste! En we weten dat je samen verder komt dan alleen. Je hebt daarom een interne en externe Teeltadviseur tot je beschikking om advies aan te vragen. Er zijn zoveel factoren van invloed op de plant. Ook al staan ze in de kas, het weer buiten is en blijft belangrijk. Jij weet goed om te gaan met veranderende situaties: het weer, een storing. De rest van je werk krijg je ondanks een veranderende situatie wel af: je weet wat er gedaan moet worden. En ook hierin: samen kom je verder dan alleen.

In jouw rol zorg je ervoor dat alle processen rondom personeel, arbeid en kosten binnen jouw vestiging goed lopen en met elkaar in balans zijn. De plant is leidend, dat wil zeggen dat de plant bepaalt wat er aan arbeid in de kas moet gebeuren. En op basis daarvan schakel jij met de teamleiders om ervoor te zorgen dat er voldoende bezetting is en dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Daarbij houdt je voldoende zicht op doelstellingen en budgetten om een maximale productie met een optimale kwaliteit te realiseren. Je bent het centrale aanspreekpunt binnen de vestiging. Naar de teamleiders en voorwerkers heb je een coachende rol, je begeleidt hen in de aansturing van de medewerkers..  

Typerend aan jouw baan bij Vereijken Kwekerijen is dat je veel vrijheid krijgt. We leren veel van elkaar en dat doen wij ook graag van jou! Heb je het idee dat het beter, makkelijker of sneller kan? Je krijgt alle ruimte om het te organiseren.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een mbo/hbo opleiding afgerond in de richting van de agrarische sector;
 • Heb je nog geen teeltervaring maar wel de basiskennis? Geen probleem! Wij leiden je op en laten je graag zien hoe mooi en innovatief de glastuinbouwsector is;
 • Je kunt goed omgaan met mensen met allerlei verschillende achtergronden en beheerst naast Nederlands ook de Engelse taal op basisniveau.

Werken bij Vereijken Kwekerijen

Wij telen en verpakken met trots de bekende smaakvolle Tasty Tom tomaten. Daarbij zijn wij altijd bezig met innovatie op groot en klein gebied. Waar een ander op pauze staat geven wij flink gas! Als Teeltmanager ontvang je alle data van de andere vestigingen en er zijn veel collega’s om te overleggen. Ieder kwartaal is er een Vereijken bijeenkomst. Alle managers komen dan samen om iedereen bij te praten over wat er speelt op de vestigingen. Door van elkaar te leren verbeteren wij ons werk iedere dag!

Arbeidsvoorwaarden 

 • Op basis van ervaring ontvang je een salaris van € 3.700,- tot € 4.475,- bruto per maand;
 • Bij een vast dienstverband zijn er ook nog bonussen te behalen;
 • Je werkt fulltime op maandag t/m vrijdag en je checkt elk weekend op 1 dag even de planten in de kas;
 • Je komt terecht op onze vestiging in Heusden. Bij je sollicitatie zal je ook kennis maken met de vestiging en het team daar! 
 • 25,5 vakantiedagen en een tijd voor tijd regeling. Veel overuren? Neem lekker een dag vrij;
 • Gezelligheid! Bij Vereijken Kwekerijen kun je rekenen op gezellige personeelsfeesten en zomeractiviteiten zoals een BBQ of een Foodtruck event;
 • Je hoeft niet na te denken over wat je aantrekt als je gaat werken. Dat hebben wij al voor je gedaan. Mooie rode T-shirts om in thema te blijven;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Glastuinbouw.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Nanneke Hanssen (interim HR-Manager) via 0492-302080 of sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!
✔  Vandaag gesolliciteerd, deze week persoonlijk contact.
✔ Eerst een dagdeel meelopen? Geen probleem!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw vestiging altijd weer een stap hoger willen brengen en gaan voor het beste resultaat. Zie jij het als een sport om de beste tomaten te kunnen kweken? Kom werken bij Vereijken Kwekerijen!

Beek en Donk | 40 uur | tot €3.500,- | Hbo werk- en denkniveau

De werkvoorbereider zorgt er op een duurzame manier voor dat alle machines en installaties in onze organisatie worden onderhouden en gerepareerd om stilstand te voorkomen en laat onze teeltwisselingen soepel verlopen door een gedegen voorbereiding en begeleiding. 

Jouw werk

Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de totale dagelijkse aansturing en coördinatie van alle handelingen die plaatsvinden bij de Technische Dienst. De Technische Dienst bestaat momenteel uit 3 medewerkers die al het (preventieve) onderhoud en reparaties uitvoeren op onze vestigingen in Brabant. Jij overziet de werkzaamheden, maakt de planning en stuurt de medewerkers aan. Op een positieve manier weet je hen steeds weer te stimuleren. Ondertussen heb je ook oog voor de sfeer in het team, want naast de topprestaties waarnaar wij streven mag het ook gezellig zijn!

Je werk bestaat onder andere uit onderhoud, reparaties en de teeltwisselingen. Je stelt een onderhoudsplan voor het hele jaar op, hierbij hou je zaken als preventief onderhoud, kostenbesparing en verbetering in het oog. Je verdeelt de uit te voeren taken op onderhoud of reparaties onder de medewerkers of naar extern. Zelf heb je affiniteit met techniek en/of technische werkervaring en kan die kennis toepassen indien nodig. Daarnaast zorg je voor de voorbereiding en begeleiding van de teeltwisselingen van onze vestigingen in Brabant. Je maakt de planning en zorgt dat de werkzaamheden correct en tijdig worden uitgevoerd. Je bent in staat om werkzaamheden te delegeren en behoud overzicht over de voortgang. Je een sparringpartner voor je collega's van de Technische Dienst maar ook de Vestigingsmanagers op onze vestigingen bij vragen.

Typerend aan jouw baan bij Vereijken Kwekerijen is dat je veel vrijheid krijgt. We leren veel van elkaar en dat doen wij ook graag van jou! Heb je het idee dat het beter, makkelijker of sneller kan? Je krijgt alle ruimte om het te organiseren.

Wie ben jij?

 • We zoeken iemand die ervaring vanaf de werkvloer mee brengt op technisch gebied;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit om de vestigingen juist te kunnen ondersteunen bij een reparatie;
 • Je hebt een overkoepelende blik en kan daarin de Directie ondersteunen als leiding van de Technische Dienst.

Werken bij Vereijken Kwekerijen

Wij telen en verpakken met trots de bekende smaakvolle Tasty Tom tomaten. Daarbij zijn wij altijd bezig met innovatie op groot en klein gebied. Waar een ander op pauze staat, zetten wij door! Door van elkaar te leren verbeteren wij ons werk iedere dag!

Arbeidsvoorwaarden 

 • Op basis van ervaring ontvang je een salaris van max. €3.500,- bruto per maand;
 • Je werkt 40 uur per week;
 • De Technische Dienst bevindt zich op onze vestiging in Aarle-Rixtel en daar zorg je voor een juiste opstart elke dag, daarna ben je of op het Bedrijfsbureau in Beek en Donk of op onze andere vestigingen in Brabant te vinden;
 • 25,5 vakantiedagen en een tijd voor tijd regeling;
 • Gezelligheid! Bij Vereijken Kwekerijen kun je rekenen op gezellige personeelsfeesten en zomeractiviteiten zoals een BBQ of een Foodtruck event;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Glastuinbouw.

Meer weten?
Neem gerust contact met Nanneke Hanssen (interim HR-Manager) via 0492-302080 of sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl 

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!
✔  Vandaag gesolliciteerd, deze week persoonlijk contact;
✔ Onze organisatie ervaren door mee te lopen mag altijd!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De werkvoorbereider zorgt er op een duurzame manier voor dat alle machines en installaties in onze organisatie worden onderhouden en gerepareerd om stilstand te voorkomen en laat onze teeltwisselingen...

Beek en Donk | 32-40 uur | tot €4.000,- | Hbo werk- en denkniveau

In onze kas groeien niet alleen onze tomaten, maar ook onze medewerkers. En dat komt door jouw inzet! Als HR Manager ben jij de spil tussen mens, organisatie en maatschappij en brengt deze samen in ons HR beleid.

Jouw werk

Vanuit het Bedrijfsbureau zijn wij dienstverlenend aan onze vestigingen, onze taak is om ervoor te zorgen dat de collega’s die de core business uitvoeren dat zo optimaal mogelijk kunnen doen. Als HR-Manager doe jij dat door het HR beleid zo in te richten dat het afgestemd is op mens, organisatie en maatschappij met een vooral pragmatische blik.

Als HR-Manager ben jij het aanspreekpunt van onze Managers (20 personen) om hun te adviseren over alles van HR. Je werkt nauw samen met de HR-Adviseur die op haar beurt aanspreekpunt is voor de Teamleiders.

Als HR-Manager actualiseer jij ons open en transparante beleid, je bewaakt het en adviseert aan de Directie, waar de HR-Adviseur helpt met het uitzetten en borgen van het beleid. Je toont initiatief en komt met ideeën, daarnaast weet je hoe je een dergelijk idee op een projectmatige manier tot uitvoering kan brengen.

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring met het werken in een productie of logistieke organisatie; je weet wat het inhoudt om HR-Manager te zijn van een organisatie waar uitzendpersoneel werkt;
 • Je weet hoe je de wetten en regels die binnen HR spelen kan vertalen naar de dagelijkse praktijk op de werkvloer;
 • Je kunt je vinden in dat je samen verder komt dan alleen, maar durft wel de beslissing te nemen als de situatie daarom vraagt;
 • De balans vinden tussen mens, organisatie en maatschappij is jou niet onbekend: je bent er voor de mensen, je gebruikt zakelijk inzicht en je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op HR gebied en vertaalt deze naar wat Vereijken hiermee kan.

Werken bij Vereijken Kwekerijen

Wij telen en verpakken met trots de bekende smaakvolle Tasty Tom tomaten. Daarbij zijn wij altijd bezig met innovatie op groot en klein gebied. Waar een ander op pauze staat zetten wij door. Door van elkaar te leren verbeteren wij ons werk iedere dag! Dit doen we door samen te werken in overkoepelende teams over diverse thema’s.

Arbeidsvoorwaarden 

 • Op basis van ervaring ontvang je een salaris van maximaal €4000,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur);
 • Je werkt 32 uur per week, dit aantal is binnen een bandbreedte te bespreken;
 • Je gaat aan de slag op ons Bedrijfsbureau in Beek en Donk, vanuit waar we er alles aan doen om te zorgen dat de core business soepel kan verlopen;
 • 25,5 vakantiedagen en een tijd voor tijd regeling;
 • Brabantse gezelligheid; successen zijn er om gevierd te worden!;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Glastuinbouw.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Nanneke Hanssen (interim HR Manager) via 0492-302080 of sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!
✔  Vandaag gesolliciteerd, deze week persoonlijk contact;
✔ Ons bedrijf ervaren door mee te lopen mag altijd!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In onze kas groeien niet alleen onze tomaten, maar ook onze medewerkers. En dat komt door jouw inzet! Als HR Manager ben jij de spil tussen mens, organisatie en maatschappij en brengt deze samen in on...

Aarle-Rixtel | Fulltime | €2.600 tot €3.800 | Mbo/hbo opleiding (agrarische sector)

Jij kent onze rode vrienden van binnen en buiten en weet precies wat ze nodig hebben! Zie jij het als een sport om de beste tomaten te kunnen kweken? Kom werken bij Vereijken Kwekerijen!

Jouw werk

Het werk als teeltmanager is niet meer wat het vroeger was. Ook bij dit vak komt veel data kijken want naast het gebruik van je zintuigen in de kas is er ook veel informatie te zien in de teeltcomputer of andere platformen over hoe de plant het doet. Je bent hierin zelfstandig en vrij om eigen keuzes te maken maar we hebben genoeg lijntjes voor advies want de planten zijn voor jou het belangrijkste! En we weten dat je samen verder komt dan alleen. Je hebt daarom een interne en externe Teeltadviseur tot je beschikking om advies aan te vragen. Maar daarnaast vindt er ook overleg en een rondgang plaats met je collega Teeltmanagers van andere vestigingen. Mocht je nog niet veel ervaring hebben, geen probleem, want onze Interne Teeltadviseur zorgt ervoor dat jij alles over het vak leert van hem. Je krijgt een interne opleiding tot expert van onze rode vrienden!

Er zijn zoveel factoren van invloed op de plant. Ook al staan ze in de kas, het weer buiten is en blijft belangrijk. Jij weet goed om te gaan met veranderende situaties: het weer, een storing. De rest van je werk krijg je ondanks een veranderende situatie wel af: je weet wat er gedaan moet worden. En ook hierin: samen kom je verder dan alleen.

De plant is leidend, dat wil zeggen dat de plant bepaalt wat er aan arbeid in de kas moet gebeuren. Dus jij geeft aan wat er nodig is voor de plant en samen met de Teamleider zet je hier de mensen op in. Je durft hierin op te komen voor het belang van de plant. Dat kan de plant namelijk niet zelf, hier heeft hij jou echt voor nodig! Jij weet hoe jij op een prettige manier voor de plant kan opkomen en dat aan je collega’s kan communiceren, jullie moeten het ten slotte als team samen voor elkaar krijgen.

Typerend aan jouw baan bij Vereijken Kwekerijen is dat je veel vrijheid krijgt. We leren veel van elkaar en dat doen wij ook graag van jou! Heb je het idee dat het beter, makkelijker of sneller kan? Je krijgt alle ruimte om het te organiseren.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een mbo/hbo opleiding gedaan in de richting van de agrarische sector;
 • Heb je nog geen teeltervaring maar wel de basiskennis? Geen probleem! Wij leiden je op en laten je graag zien hoe mooi en innovatief de glastuinbouwsector is;
 • Je kunt goed omgaan met mensen met allerlei verschillende achtergronden en beheerst naast Nederlands ook de Engelse taal op basisniveau.

Werken bij Vereijken Kwekerijen

Wij telen en verpakken met trots de bekende smaakvolle Tasty Tom tomaten. Daarbij zijn wij altijd bezig met innovatie op groot en klein gebied. Waar een ander op pauze staat geven wij flink gas! Als Teeltmanager ontvang je alle data van de andere vestigingen en er zijn veel collega’s om te overleggen. Ieder kwartaal is er een Vereijken bijeenkomst. Alle managers komen dan samen om iedereen bij te praten over wat er speelt op de vestigingen. Door van elkaar te leren verbeteren wij ons werk iedere dag!

Arbeidsvoorwaarden 

 • Op basis van ervaring ontvang je een salaris van €2.600 tot €3.800 bruto per maand;
 • Bij vast dienstverband zijn er ook nog bonussen te behalen;
 • Je werkt fulltime op maandag t/m vrijdag en je checkt elk weekend op 1 dag even de planten in de kas;
 • Je komt terecht op onze vestiging in Aarle-Rixtel. Bij je sollicitatie zal je ook kennis maken met de vestiging en het team daar! 
 • 25,5 vakantiedagen en een tijd voor tijd regeling. Veel overuren? Neem lekker een dag vrij;
 • Gezelligheid! Bij Vereijken Kwekerijen kun je rekenen op gezellige personeelsfeesten en zomeractiviteiten zoals een BBQ of een Foodtruck event;
 • Je hoeft niet na te denken over wat je aantrekt als je gaat werken. Dat hebben wij al voor je gedaan. Mooie rode T-shirts om in thema te blijven;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Glastuinbouw.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Nanneke Hanssen (interim HR-Manager) via 0492-302080 of sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!
✔  Vandaag gesolliciteerd, deze week persoonlijk contact.
✔ Eerst een dagdeel meelopen? Geen probleem!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jij kent onze rode vrienden van binnen en buiten en weet precies wat ze nodig hebben! Zie jij het als een sport om de beste tomaten te kunnen kweken? Kom werken bij Vereijken Kwekerijen!

Beek en Donk | 32 – 40 uur | €2.000 tot €2.600 | Ervaring in productiewerk

Zorgen dat elke klant op tijd het juiste aantal tomaten krijgt? Daar zorg jij samen met je collega’s voor! Zie jij het als een uitdaging om die tomaten op tijd naar elke klant te rollen? Kom werken bij Vereijken Kwekerijen!

Jouw werk

Jij zet je graag in om onze verpakkingshal soepel te laten verlopen. Door jouw inzet draaien al onze machines goed en zorg je voor je aan- en uitvoer van onze tomaten en de verpakkingen. Onze verpakkingshal is lekker cool (maximaal 20 graden!) en zelfs in drukke tijden hou jij daar dus je hoofd koel. Het werk bestaat uit verschillende onderdelen: aanvoer, fustruime, expeditie, schoonmaak en storingen. Je draagt dus zorg van begin tot eind en dat weet jij te overzien. Dus moet er eerst die storing opgelost worden of gezorgd worden voor voldoende tomaten op de lijnen? Na verloop van tijd weet jij precies waar je prioriteit ligt in zulke situaties: als de tomaten maar blijven rollen want stilstand is niet wat we willen!

Samen met het team van Machine Bediendes en jullie Teamleider werk je samen. Je weet dat je elkaar nodig hebt, want alleen kom je er sneller maar samen komen jullie veel verder. Echt teamwork dus! Ondertussen heb je ook oog voor de sfeer in het team, want naast de topprestaties waarnaar wij streven mag het ook gezellig zijn!

Werken in de verpakkingshal is werken tot het klaar is want de tomaat moet rollen! Afhankelijk van de drukte ben je eerder of later klaar, maar die tijd hou jij niet in de gaten. Jij weet hoeveel orders er nog klaar gezet moeten worden en dat is belangrijker dan een eindtijd. En als de tomaten goed rollen, weet jij ook dat je lekker op tijd naar huis kan. In de drukste periode werken we met een 2 ploegendienst en samen met je team zorg je dat er bij elke dienst voldoende Machine Bediendes zijn om alles draaiend te houden. Ook jij draait daar dan in mee.

En moet nou alles zo snel mogelijk gedaan worden? Nee want haast en spoed is zelden goed! Bij ons is kwaliteit zeker net zo belangrijk. Wij zien graag dat onze klanten tevreden zijn over de kwaliteit van onze tomaten. Dus zie je iets wat niet voldoet aan onze norm, meld het bij je Teamleider.

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring in een productieomgeving;
 • Je hebt enig technisch inzicht of vindt het leuk om dat te leren;
 • Je beheerst de Engelse of Nederlandse taal.

Werken bij Vereijken Kwekerijen

Wij telen en verpakken met trots de bekende smaakvolle Tasty Tom tomaten. Daarbij zijn wij altijd bezig met innovatie op groot en klein gebied. Waar een ander op pauze staat geven wij flink gas! Ieder kwartaal is er een Vereijken bijeenkomst. Alle managers komen dan samen om iedereen bij te praten over wat er speelt op de vestigingen. Door van elkaar te leren verbeteren wij ons werk iedere dag!

Arbeidsvoorwaarden

 • Het basisloon is €2.000 tot €2.600 bruto per maand, exclusief vaste en variabele toeslagen;
 • Je werkt 32 – 40 uur per week, maandag t/m zaterdag;
 • Gezelligheid! Bij Vereijken Kwekerijen kun je rekenen op gezellige personeelsfeesten en zomeractiviteiten zoals een BBQ of een Foodtruck event.

Meer weten?

Neem gerust contact met Nanneke Hanssen (interim HR-Manager) via 0492-302080 of sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

✔ Vandaag gesolliciteerd, deze week persoonlijk contact.
✔ Eerst een dagdeel meelopen? Geen probleem!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zorgen dat elke klant op tijd het juiste aantal tomaten krijgt? Daar zorg jij samen met je collega’s voor! Zie jij het als een uitdaging om die tomaten op tijd naar elke klant te rollen? Kom werken ...

Naast onze vaste medewerkers werken er bij ons ook veel scholieren in de vakanties en op zaterdagen. Bij ons kan je dus naast je school werken op de zaterdagen en in je schoolvakanties.

Dat is bij ons mogelijk op verschillende vestigingen van Vereijken Kwekerijen: Aarle-Rixtel, Beek en Donk en Someren. Je helpt dan mee met verschillende handelingen zoals oogsten of bladplukken. Dit is verschillend per vestiging. Dit gebeurt met de radio aan op de achtergrond om een gezellige sfeer te creëren. Ook is het bij ons mogelijk om met vrienden te werken. Geef dit dan aan in je sollicitatie dat je met iemand samen wil werken en wij houden daar rekening mee.

Om bij ons te kunnen werken dien je wel hieraan te voldoen:

 • Je bent minimaal 14 jaar en maximaal 19 jaar oud;
 • Je bent minstens 3 van de 4 zaterdagen per maand beschikbaar;
 • Je bent bereid om extra uren in de vakanties te werken;
 • Voldoe je hieraan en wil je graag aan de slag? Vul dan direct onderstaand formulier in om te solliciteren.

Salaris

Bij ons krijg je uiteraard salaris maar dit salaris kan je nog verhogen door een bonus en een trouwheidstoeslag te behalen! Hieronder staat weergegeven wat het gewone salaris is per leeftijd maar ook het salaris als je de bonus en trouwheidstoeslag behaald. Uitleg over hoe je de bonus en trouwheidstoeslag kan behalen krijg je tijdens je sollicitatiegesprek.

Leeftijd Salaris Salaris + Bonus
14 €4,06 €5,31
15 €4,24 €5,49
16 €4,87 €6,12
17 €5,58 €6,83
18 €7,06 €8,31
19 €8,46 €9,71

Meer weten?

Neem gerust contact op met Nanneke Hanssen (interim HR-Manager) via 0492-302080 of sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!
✔  Vandaag gesolliciteerd, deze week persoonlijk contact;
✔ Ons bedrijf ervaren door mee te lopen mag altijd!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Naast onze vaste medewerkers werken er bij ons ook veel scholieren in de vakanties en op zaterdagen. Bij ons kan je dus naast je school werken op de zaterdagen en in je schoolvakanties. Dat is bij ons...

Beek en Donk | 36 – 40 uur | max. €3.500,- | Mbo werk- en denkniveau

In onze kas groeien niet alleen onze tomaten, maar ook onze medewerkers. En dat komt door jouw inzet! Zie jij het als een sport om de beste prestaties uit mensen naar boven te halen? Kom werken bij Vereijken Kwekerijen!

Jouw werk

Jij zet je graag maximaal in voor de medewerkers waar je leiding aan geeft. Door jouw coaching motiveer jij ze iedere dag weer om het beste resultaat neer te zetten bij alle gewaswerkzaamheden, zoals oogsten, draaien, trossnoeien en blad snijden. In overleg met de Teeltmanager bepaal je welke personele bezetting nodig is; hoe groeien de tomaten aankomende week/maand? Jij zorgt ervoor dat er altijd genoeg collega’s klaar staan. Ook controleer je het gewas en ga je in gesprek met collega’s. Wordt het werk goed uitgevoerd? Op een positieve manier weet je hen steeds weer te stimuleren om het werk nóg iets beter uit te voeren. Ondertussen heb je ook oog voor de sfeer in het team, want naast de topprestaties waarnaar wij streven mag het ook gezellig zijn!

Naast het werk in de kas (waar het overigens ruim 6 maanden per jaar een heerlijke 22 graden is, lekker toch?!) zorg je ook dat de administratie op orde is. Je verwerkt de uren en je neemt nieuw personeel aan wanneer dat nodig is. Alles geregeld en is het werk op vrijdag vroeg af? Dan gaan jullie lekker op tijd weekend vieren!

Typerend aan jouw baan bij Vereijken Kwekerijen is dat je veel vrijheid krijgt. We leren veel van elkaar en dat doen wij ook graag van jou! Heb je het idee dat het beter, makkelijker of sneller kan? Je krijgt alle ruimte om het te organiseren.

Naast dat jij je medewerkers kan laten groeien zoeken we iemand die zelf ook wil groeien. Je begint als Teamleider en wij helpen je te groeien tot die Teamleider met Power of zelfs Arbeidsmanager! Het verschil daartussen zit hem in de aanpak: vrijheid en zelfstandigheid. Nog meer de touwtjes in handen kijken om het te regelen. Je spart met je Vestigingsmanager om zo samen de arbeid nog beter te regelen.

Wie ben jij?

 Jij hebt mbo werk- en denkniveau;

 • Heb je geen ervaring in de glastuinbouw? Geen probleem! Wij leiden je op en laten je graag zien hoe mooi en innovatief de glastuinbouwsector is;
 • Je kunt goed omgaan met mensen met allerlei verschillende achtergronden en beheerst de Engelse taal op basisniveau;
 • Om de stap te kunnen maken naar Arbeidsmanager is vooral je mentaliteit belangrijk; een echte aanpakker gericht op verbetering en resultaat. Het kan vriezen, het kan dooien maar problemen zijn voor jou uitdagingen om het nog beter te doen. 

Werken bij Vereijken Kwekerijen

Wij telen en verpakken met trots de bekende smaakvolle Tasty Tom tomaten. Daarbij zijn wij altijd bezig met innovatie op groot en klein gebied. Waar een ander op pauze staat geven wij flink gas! Als Teamleider ontvang je alle data van de andere vestigingen en er zijn veel collega’s om te overleggen. Ieder kwartaal is er een Vereijken bijeenkomst. Alle managers komen dan samen om iedereen bij te praten over wat er speelt op de vestigingen. Door van elkaar te leren verbeteren wij ons werk iedere dag!

Arbeidsvoorwaarden 

 • Op basis van ervaring ontvang je een salaris van max €3.500,- bruto per maand;
 • Je werkt 32 – 40 uur per week, maandag t/m vrijdag en bij drukte op zaterdag (ongeveer 15 zaterdagen per jaar). 40 uur heeft de voorkeur.
 • Afhankelijk van jouw ervaring en voorkeur ga je aan de slag op één van onze vestigingen. In het Westland (‘s-Gravenzande) of Noord-Brabant (Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Heusden en Someren). Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden, zowel voor een startende als ervaren Teamleider.
 • 25,5 vakantiedagen en een tijd voor tijd regeling. Veel overuren? Neem lekker een dag vrij.
 • Gezelligheid! Bij Vereijken Kwekerijen kun je rekenen op gezellige personeelsfeesten en zomeractiviteiten zoals een BBQ of een Foodtruck event.
 • Je hoeft niet na te denken over wat je aantrekt als je gaat werken. Dat hebben wij al voor je gedaan. Mooie rode T-shirts om in thema te blijven.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Glastuinbouw.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Nanneke Hanssen (interim HR-Manager) via 0492-302080 of sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl 

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

✔  Vandaag gesolliciteerd, deze week persoonlijk contact;
✔ Eerst een dagdeel meelopen? Geen probleem!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In onze kas groeien niet alleen onze tomaten, maar ook onze medewerkers. En dat komt door jouw inzet! Zie jij het als een sport om de beste prestaties uit mensen naar boven te halen? Kom werken bij V...

Wil je meer informatie over een vacature?
Ik vertel je er graag meer over!

Nanneke Hanssen
Interim HR Manager

sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl