Werken bij Vereijken Kwekerijen

Word jij ons (to)maatje?

Vereijken Kwekerijen…

Vereijken Kwekerijen is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Dit doen we op zes teeltvestigingen, twee productiehallen en een bedrijfsbureau verspreid over Noord-Brabant en het Westland, waar deze trostomaten het hele jaar door geteeld en verpakt worden.

Ooit begonnen als klein familiebedrijf, met normen en waarden van de keukentafel naar de kantine-tafel. Inmiddels is het uitgegroeid naar een modern familiebedrijf met meerdere vestigingen, maar met nog steeds belangrijke normen en waarden.

Met dit Kompas
houden we koers!

De normen en waarden die we binnen Vereijken Kwekerijen belangrijk vinden, hebben we uitgewerkt aan de hand van vier kernwaarden. Met deze kernwaarden geven we aan waarvoor we staan, waarin we geloven en wat ons verbindt. Deze kernwaarden hebben we visueel uitgewerkt in een Vereijken Kwekerijen Kompas. Door middel van dit Kompas willen we samen als TEAM dezelfde richting uit gaan. Het helpt ons gemakkelijker keuzes te maken, zonder te veel regels nodig te hebben. Het Kompas is een middel om jou te informeren over de kernwaarden.

 

Het oogsten doe ik met alle liefde.
Delmira Magro Cristo - Oogstmedewerker vestiging Heusden
Wat erg prettig is aan het werken bij Vereijken Kwekerijen zijn de werktijden. In de ochtenden werk ik en en de middagen ben ik vrij!
Tessa de Visscher Scholier Vereijken Aarle-Rixtel
De drie belangrijkste speerpunten zijn teelt, personeel en organisatie.
Roland Kouwenhoven - Vestigingsmanager vestiging 's-Gravenzande
Iedereen in het bedrijf is belangrijk. Als team samenwerken naar het hoogst haalbare geeft mij een kick.
Geert-Jan van Rixtel - Bedrijfsleider vestiging Beek en Donk
Ik geef om de kwaliteit van mijn werk en de producten. Ik draag mijn kennis graag over aan anderen.
Monika Dahlke - Assistent teamleider Vereijken Logistics

Sollicitatieproces 

Bij het plaatsen van je sollicitatie bij ons is het zaadje geplant. De volgende stap is een online kennismakingsgesprek; hierin willen wij jou leren kennen maar jij zal ons ook leren kennen om te kijken of er een match is. Het zaadje wat je hebt geplant, begint te groeien. Als het zaadje goed genoeg gegroeid is, vindt er een gesprek op locatie plaats: je leert je potentiële (to)maatjes kennen en de werkomgeving. Afhankelijk van wat jij of wij nodig hebben, plannen we een oriëntatiemoment in. Dit kan een meeloopochtend of –middag zijn. Kijk ons eens groeien! Tijd om samen de arbeidsvoorwaarden te bespreken om je daarna welkom te heten als (to)maatje!

Welkom bij Vereijken Kwekerijen.

Vacatures

Beek en Donk
Geplaatst 3 weken geleden

De Teamleider Technische Dienst zorgt er op een duurzame manier voor dat alle machines en installaties in onze organisatie worden onderhouden en gerepareerd om stilstand te voorkomen.

Beek en Donk
Geplaatst 1 maand geleden

In onze kas groeien niet alleen onze tomaten, maar ook onze medewerkers. En dat komt door jouw inzet! Als HR Manager ben jij de spil tussen mens, organisatie en maatschappij en brengt deze samen in on...

Heusden
Geplaatst 1 maand geleden

Jij kent onze rode vrienden van binnen en buiten en weet precies wat ze nodig hebben! Zie jij het als een sport om de beste tomaten te kunnen kweken? Kom werken bij Vereijken Kwekerijen!

Beek en Donk
Geplaatst 2 maanden geleden

Zorgen dat elke klant op tijd het juiste aantal tomaten krijgt? Daar zorg jij samen met je collega’s voor! Zie jij het als een uitdaging om die tomaten op tijd naar elke klant te rollen? Kom werken ...

Beek en Donk
Geplaatst 2 maanden geleden

Onze tomaten moeten blijven rollen van de kas naar de klant! Ben jij op zoek naar een functie als chauffeur dichtbij huis? Kom werken bij Vereijken Kwekerijen!

Naast onze vaste medewerkers werken er bij ons ook veel scholieren in de vakanties en op zaterdagen. Bij ons kan je dus naast je school werken op de zaterdagen en in je schoolvakanties. Dat is bij ons...

Beek en Donk
Geplaatst 3 maanden geleden

Wil jij in een zelfstandige functie bijdragen aan onze financiële administratie? Als Assistent Controller verwerk je financiële cijfers en informatie zodat beslissingen over de financiële structuur...

Aarle-Rixtel
Geplaatst 3 maanden geleden

In onze kas groeien niet alleen onze tomaten, maar ook onze medewerkers. En dat komt door jouw inzet! Als HR Manager ben jij de spil tussen mens, organisatie en maatschappij en brengt deze samen in on...

Wil je meer informatie over een vacature?
Ik vertel je er graag meer over!

Gaby van der Heijden
HR-adviseur

sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl

Chat openen
1
Hallo, kunnen we je helpen?