Van kas naar vers in het schap

Wij telen onze trostomaten op meer dan 60 hectare, verdeeld over 7 teeltvestigingen in Noord-Brabant, Limburg en het Westland. Met 40 ha belichte teelt kunnen afnemers jaarrond op ons rekenen. Bij verpakkingsvestigingen Vereijken Logistics Beek en Donk en ‘s-Gravenzande worden de tomaten verpakt en klaargemaakt voor de klant.

Wil je weten wat er allemaal gebeurt, voordat de tomaten in het schap van de supermarkt liggen, klik dan op meer informatie om het teeltproces te bekijken.  

Homepage

Vacatures 

 • Teamleider teeltvestiging
  Voor de vestiging Heusden (bij Asten), 8 hectare en ca. 55 medewerkers, zijn wij op naar een enthousiaste en mensgerichte teamleider als uitbreiding van ons team!
 • Bijbaan Scholieren
  Naast onze vaste medewerkers werken er bij ons ook veel scholieren in de vakanties en op zaterdagen. Bij ons kan je dus naast je school werken op de zaterdagen en in je schoolvakanties.
 • Samenwerking is de sleutel tot succes in ons bedrijf. Het zorgt niet alleen voor verschillende vaardigheden en ideeën, maar stimuleert ook vernieuwing en vooruitgang.

  Yanick de Greef Arbeidsmanager vestiging 's-Gravenzande
 • Vereijken Kwekerijen is een voorbeeld van goed management.

  Dariusz Demski Medewerker gewasverzorging Vereijken Aarle-Rixtel
 • De drie belangrijkste speerpunten zijn teelt, personeel en organisatie. Als deze op rolletjes lopen, dan behalen we het maximale resultaat.

  Roland Kouwenhoven Vestigingsmanager vestiging 's-Gravenzande
 • Iedereen in het bedrijf is belangrijk. Als team samenwerken naar het hoogst haalbare geeft mij een kick.

  Geert-Jan van Rixtel Vestigingsmanager vestiging Beek en Donk
 • Ik geef om de kwaliteit van mijn werk en de producten. Ik draag mijn kennis graag over aan anderen.

  Monika Dahlke Assistent teamleider en machine-operator Vereijken Logistics

Vereijken is een modern bedrijf
waar samenwerking
hoog in het
vaandel staat.

Een vooruitstrevende werkomgeving

Vereijken Kwekerijen is een omgeving die zich kenmerkt door een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken ongeveer 400 medewerkers en in het hoogseizoen nog extra seizoenmedewerkers. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers waarbij de ruimte voor groei voorop staat.