Vacature: Teamleider 

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Teamleider draag je bij aan een gemotiveerde en gezonde werksfeer binnen jouw team, met hierbij de focus op productiviteit en kwaliteit.

Functie en kerntaken

Voor onze teeltvestigingen Someren1, Heusden en ‘s-Gravenzande zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden en we zoeken iemand die stressbestendig en proactief om kan gaan met deze verantwoordelijkheden. Het is daarnaast een functie met veel inspraak, we staan open voor verbetering en zien het graag als je daarin meedenkt.

Als teamleider pak jij de aansturing van je medewerkers op je: je voert sollicitaties met kandidaten, nieuwe medewerkers neem jij onder je hoede om in te werken, je stuurt iedereen aan (medewerkers en scholieren) en pakt tussentijds momenten om de voortgang te bespreken. Ook de jaarlijkse functionerings- en beoordelingsgesprekken behoren tot jouw takenpakket, alsmede verzuimgesprekken voeren. Jij weet dus wat er speelt in je team en kent je medewerkers, jij kan ze op een juiste manier coachen met je communicatieve vaardigheden om nog meer uit het team te halen.

Ook planning is een onderdeel en jij zal verantwoordelijk zijn voor de wekelijkse en periodieke personeels- en arbeidsplanning en achteraf de bijbehorende urenregistratie van de medewerkers.

Functie eisen

 • Mbo werk- en denkniveau en/of relevante (leidinggevende) ervaring in een productie omgeving (ervaring in de agrarische sector is niet vereist);
 • Je bent energiek en in bezit van een flexibel, zelfstandig en organiserend vermogen;
 • Je bezit de zogenaamde helicopterview waardoor je overkoepelend knelpunten kan vinden en deze zelf oplost;
 • Beheert goede communicatieve en sociale vaardigheden (meerdere nationaliteiten) om een positieve samenwerking en teamgeest te realiseren;
 • Algemene computerbeheersing zoals MS Word en Excel.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem contact op met Gaby van der Heijden, HR adviseur van Vereijken Kwekerijen via tel: 0492-302080 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl of solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereijken Kwekerijen

Wie zijn wij?
Vereijken Kwekerijen is een echt familiebedrijf gerund door de familie Vereijken. Met drie directeuren doen zij ieder waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Zo willen we dat ook voor elke andere medewerker binnen onze organisatie; de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast zijn we altijd bezig met wat er beter of anders kan; door onze vooruitstrevendheid staan we nooit stil. Naast hard werken vinden we een prettige werksfeer ook belangrijk, je spendeert immers best wat tijd met je collega’s. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers.

Wat doen wij?
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld. We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Direct solliciteren

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?