Vacature: Teamleider

Functieomschrijving

Niet alleen onze tomaten groeien als kool, onze organisatie groeit mee. Daarom zijn wij altijd op zoek naar teamleiders voor een van onze vestigingen: Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Heusden, Someren of ‘s-Gravenzande. 

Functie en kerntaken:

Onze teamleiders hebben hart voor de zaak en weten dat ook over te brengen naar de medewerkers. Bij ons kom je binnen en voor je het weet ben je 12,5 jaar in dienst en hoor je bij de familie. We zoeken dus ook teamleiders die deze commitment echt willen aan gaan.

In ruil hiervoor krijg je een werkplek met veel zelfstandigheid en uitdaging. Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor je team op de afdeling logistiek, productie, oogst of gewasverzorging. Naast het team aansturen zijn planningen maken en normen bijhouden heel belangrijk. We werken heel gestructureerd en volgens normen dus je dient hiermee om te kunnen gaan.

Een greep uit de taken:

  • Dagelijks aansturen en ondersteunen van voorwerkers, medewerkers en eventueel ook scholieren;
  • Controle van werkzaamheden (kwaliteit is zeer belangrijk!);
  • Week-, periode-, vakantieplanning opstellen;
  • Urenregistratie van de vestiging;
  • Je bent verantwoordelijk voor het proces sollicitatie/intake, onboarding en inwerken personeel;
  • Voeren voortgangs- en verzuimgesprekken.

Functie eisen:

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau en/of relevante (leidinggevende) ervaring in een productie omgeving (agrarische sector is geen vereiste);
  • Je bent energiek en flexibel en je hebt een organiserend vermogen;
  • Beheerst goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je hebt algemene computer kennis in MS Word en Excel.

Salaris indicatie:

Het salaris voor deze functie ligt bruto tussen de €12,34 en €16,88 per uur. Wij vermelden hierbij uurloon omdat wij niet met maandelijkse maar vier wekelijkse betalingen werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereijken Kwekerijen

Vereijken Kwekerijen bv. biedt
Een vooruitstrevende én toekomstgerichte werkomgeving die volop in beweging is met een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team met collega’s die hart voor de zaak hebben. Een goede balans tussen werk en privé, een prettige werksfeer en markconforme arbeidsvoorwaarden.

Hier kom je te werken
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld.

We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Vereijken Kwekerijen B.V. is een teeltorganisatie met een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 150 medewerkers(sters) en in het hoogseizoen extra seizoenmedewerkers(sters).

Direct solliciteren

Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen
met de HR afdeling via telefoonnummer: +31 (0) 492 461 345. 
Of solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.