Vacature: chauffeur

Beek en Donk | 16 – 40 uur | €2.250 tot €2.600| Rijbewijs C

Onze tomaten moeten blijven rollen van de kas naar de klant! Ben jij op zoek naar een functie als chauffeur dichtbij huis? Kom werken bij Vereijken Kwekerijen!

Jouw werk

Onze tomaten worden gekweekt in onze kassen, maar ze moeten uiteindelijk in onze verpakkingshal terecht komen om ingepakt te worden. Dat is jouw taak! Vanuit onze vestigingen in Brabant: Someren, Heusden, Beek en Donk en Aarle-Rixtel rij jij de tomaten naar de verpakkingshal in Beek en Donk.

Werken in de hal is werken tot het klaar is want de tomaat moet rollen! Afhankelijk van de drukte ben je eerder of later klaar, maar die tijd hou jij niet in de gaten. Jij weet hoeveel tomaten je nog moet vervoeren naar de hal en dat is belangrijker dan een eindtijd. En als de tomaten goed rollen, weet jij ook dat je lekker op tijd naar huis kan. Je dag begint door je bij de teamleider te melden en die laat je weten wat je route voor die dag is. Het zijn korte ritten van maximaal een half uur rijden. Je brengt lege kratten (fust) naar de teeltvestigingen en de tomaten mee terug naar de hal om ingepakt te worden. Is elke dag dan hetzelfde? Nee hoor, je telefoon gaat en het is de teamleider: je moet toch naar een andere vestiging want er is een order veranderd!

En moet nou alles zo snel mogelijk gedaan worden? Nee want haast en spoed is zelden goed! Bij ons is kwaliteit zeker net zo belangrijk. Wij zien graag dat onze klanten tevreden zijn over de kwaliteit van onze tomaten. Dus zie je iets wat niet voldoet aan onze norm, meld het bij je Teamleider.

Wie ben jij?

  • In bezit van rijbewijs C (code 95 is een pré, kan indien verlopen via ons opnieuw behaald worden);
  • Je beheerst de Engelse of Nederlandse taal.

Werken bij Vereijken Kwekerijen

Wij telen en verpakken met trots de bekende smaakvolle Tasty Tom tomaten. Daarbij zijn wij altijd bezig met innovatie op groot en klein gebied. Waar een ander op pauze staat geven wij flink gas! Ieder kwartaal is er een Vereijken bijeenkomst. Alle managers komen dan samen om iedereen bij te praten over wat er speelt op de vestigingen. Door van elkaar te leren verbeteren wij ons werk iedere dag!

Arbeidsvoorwaarden 

  • Het basisloon is €2.250 tot €2.600 bruto per maand;
  • Je werkt 16 – 40 uur per week, de functie als chauffeur is voor 2 – 3 dagen in de week. Maar wil je meer uren werken? Dan kan je deze functie combineren met de baan als Machine Bediende!
  • Gezelligheid! Bij Vereijken Kwekerijen kun je rekenen op gezellige personeelsfeesten en zomeractiviteiten zoals een BBQ of een Foodtruck event.

Meer weten?

Neem gerust contact met Gaby van der Heijden (HR-Adviseur) via 0492-302080 of sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl

 

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

 Geen CV bij de hand? Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.
✔  Vandaag gesolliciteerd, deze week persoonlijk contact.
✔ Eerst een dagdeel meelopen? Geen probleem!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Direct solliciteren

    CV en motivatie zijn niet verplicht.

    [cf7sr-simple-recaptcha]