Vacature: chauffeur (parttime)

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Parttime als chauffeur werken om te zorgen dat onze tomaten op tijd opgehaald worden van de juiste vestiging om naar onze verpakkingshal gebracht te worden? Lees dan snel verder. 

Functie en kerntaken

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een aanvulling voor ons team van chauffeurs. De chauffeurs bij Vereijken Kwekerijen zorgen voor het tijdig ophalen van de tomaten bij onze vestigingen om deze naar de verpakkingshal te brengen.

Elke dag worden er weer tomaten geoogst in onze kassen, deze moeten uiteindelijk in onze verpakkingshal komen om daar verpakt te worden voor de klant. Daar begint jouw werk. Afhankelijk van de orders die er liggen bepaalt de Teamleider Logistiek welke route jij vandaag gaat rijden. Je neemt alvast wat lege kratten mee en gaat de benodigde tomaten ophalen. Op de vestigingen zien ze je al aankomen en je maakt even een praatje hoe het daar is om daarna de tomaten in te laden en je gaat weer op naar de verpakkingshal of de volgende vestiging.

De planning is afhankelijk van de orders van de klant en hierin vragen we flexibiliteit van je. Het gaat om een functie voor 2 dagen in de week. Dit kan in de drukke periode (maart – juni) meer zijn.

Je taken bestaan uit:

 • Het ophalen van de tomaten op de vestigingen;
 • Het lossen van de tomaten bij de verpakkingshal;
 • Het terugbrengen van de lege kratjes (fust) naar de vestigingen.

Functie eisen:

 • Flexibel parttime beschikbaar;
 • In bezit van rijbewijs C en code 95 (of indien verlopen kan deze via ons opnieuw behaald worden).

Wat krijg je ervoor terug?

 • Werken in een echt Brabants familiebedrijf;
 • Leuke activiteiten vanuit werk geregeld door het jaar heen;
 • Salaris tussen de €2250,- en €2600,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem contact op met Gaby van der Heijden, HR-adviseur, tel: 0492-302080 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl Solliciteren kan via onderstaand antwoordformulier of via het mailadres hierboven vermeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Vereijken Kwekerijen

Wie zijn wij?
Vereijken Kwekerijen is een echt familiebedrijf gerund door de familie Vereijken. De directie doet ieder waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Zo willen we dat ook voor elke andere medewerker binnen onze organisatie; de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast zijn we altijd bezig met wat er beter kan; door onze vooruitstrevendheid staan we nooit stil. Naast hard werken vinden we een prettige werksfeer ook belangrijk, je spendeert immers best wat tijd met je collega’s. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers.

Wat doen wij?
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld. We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Direct solliciteren

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?