Vacature: Teeltmanager – Teamleider gewasverzorging

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Jouw dag begint met een rondje door het gewas om zo te bepalen wat de plant nodig heeft om het kwalitatief beste product en de meeste kilo’s eruit te kunnen halen. Als je dit hebt bepaalt, stuur je je team aan om samen deze resultaten te behalen. 

Functie en kerntaken

Als Teeltmanager ben je verantwoordelijkheid voor de productie, klimaat, gewas en watergift van een teelt. Op basis van de teeltstrategie stem je het klimaat iedere dag af op de behoefte van de plant. In overleg met de teeltvoorlichter en rondgang analyseer je de beste teeltmethode voor het gewas en streef je naar een zo hoog mogelijke productie.

De functie van Teeltmanager combineer je met de functie van Teamleider gewasverzorging. Je geeft leiding aan een team bestaande uit de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de taken op het gebied van de verzorging van het gewas. Samen met je team zorg je ervoor dat de gewasverzorging gebeurt volgens de kwaliteit- en prestatienormen die wij hanteren.

Je taken bestaan onder andere uit:

 • Opstellen van een concept teeltplan;
 • In ons klimaatsysteem (Hoogendoorn) zorgen voor de optimale omstandigheden voor het gewas;
 • In de gaten houden en bestrijden van ziekten en plagen;
 • Aansturen van de Productiemedewerkers gewasverzorging;
 • Voeren van sollicitaties, zorg dragen voor het inwerken van personeel, het maken van planningen en het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Functie eisen:

 • Mbo/hbo werk- en denkniveau;
 • Algemene computerbeheersing zoals MS Word en Excel;
 • Ervaring in klimaat regelen in de agrarische sector is een vereiste;
 • Bereidheid tot het meedraaien in weekend/storingsdiensten m.b.t. teelt.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem contact op met Gaby van der Heijden, HR-adviseur, tel: 0492-302080 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Vereijken Kwekerijen

Wie zijn wij?
Vereijken Kwekerijen is een echt familiebedrijf gerund door de familie Vereijken. Met drie directeuren doen zij ieder waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Zo willen we dat ook voor elke andere medewerker binnen onze organisatie; de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast zijn we altijd bezig met wat er beter of anders kan; door onze vooruitstrevendheid staan we nooit stil. Naast hard werken vinden we een prettige werksfeer ook belangrijk, je spendeert immers best wat tijd met je collega’s. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers.

Wat doen wij?
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld. We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Direct solliciteren

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?