Vacature: Teeltmanager

Heusden | Fulltime | €2.600 tot €3.800 | Mbo/hbo opleiding (agrarische sector)

Jij kent onze rode vrienden van binnen en buiten en weet precies wat ze nodig hebben! Zie jij het als een sport om de beste tomaten te kunnen kweken? Kom werken bij Vereijken Kwekerijen!

Jouw werk

Het werk als teeltmanager is niet meer wat het vroeger was. Ook bij dit vak komt veel data kijken want naast het gebruik van je zintuigen in de kas is er ook veel informatie te zien in de teeltcomputer of andere platformen over hoe de plant het doet. Je bent hierin zelfstandig en vrij om eigen keuzes te maken maar we hebben genoeg lijntjes voor advies want de planten zijn voor jou het belangrijkste! En we weten dat je samen verder komt dan alleen. Je hebt daarom een interne en externe Teeltadviseur tot je beschikking om advies aan te vragen. Maar daarnaast vindt er ook overleg en een rondgang plaats met je collega Teeltmanagers van andere vestigingen. Mocht je nog niet veel ervaring hebben, geen probleem, want onze Interne Teeltadviseur zorgt ervoor dat jij alles over het vak leert van hem. Je krijgt een interne opleiding tot expert van onze rode vrienden!

Er zijn zoveel factoren van invloed op de plant. Ook al staan ze in de kas, het weer buiten is en blijft belangrijk. Jij weet goed om te gaan met veranderende situaties: het weer, een storing. De rest van je werk krijg je ondanks een veranderende situatie wel af: je weet wat er gedaan moet worden. En ook hierin: samen kom je verder dan alleen.

De plant is leidend, dat wil zeggen dat de plant bepaalt wat er aan arbeid in de kas moet gebeuren. Dus jij geeft aan wat er nodig is voor de plant en samen met de Teamleider zet je hier de mensen op in. Je durft hierin op te komen voor het belang van de plant. Dat kan de plant namelijk niet zelf, hier heeft hij jou echt voor nodig! Jij weet hoe jij op een prettige manier voor de plant kan opkomen en dat aan je collega’s kan communiceren, jullie moeten het ten slotte als team samen voor elkaar krijgen.

Typerend aan jouw baan bij Vereijken Kwekerijen is dat je veel vrijheid krijgt. We leren veel van elkaar en dat doen wij ook graag van jou! Heb je het idee dat het beter, makkelijker of sneller kan? Je krijgt alle ruimte om het te organiseren.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een mbo/hbo opleiding gedaan in de richting van de agrarische sector;
 • Heb je nog geen teeltervaring maar wel de basiskennis? Geen probleem! Wij leiden je op en laten je graag zien hoe mooi en innovatief de glastuinbouwsector is;
 • Je kunt goed omgaan met mensen met allerlei verschillende achtergronden en beheerst naast Nederlands ook de Engelse taal op basisniveau.

Werken bij Vereijken Kwekerijen

Wij telen en verpakken met trots de bekende smaakvolle Tasty Tom tomaten. Daarbij zijn wij altijd bezig met innovatie op groot en klein gebied. Waar een ander op pauze staat geven wij flink gas! Als Teeltmanager ontvang je alle data van de andere vestigingen en er zijn veel collega’s om te overleggen. Ieder kwartaal is er een Vereijken bijeenkomst. Alle managers komen dan samen om iedereen bij te praten over wat er speelt op de vestigingen. Door van elkaar te leren verbeteren wij ons werk iedere dag!

Arbeidsvoorwaarden 

 • Op basis van ervaring ontvang je een salaris van €2.600 tot €3.800 bruto per maand;
 • Bij vast dienstverband zijn er ook nog bonussen te behalen;
 • Je werkt fulltime op maandag t/m vrijdag en je checkt elk weekend op 1 dag even de planten in de kas;
 • Je komt terecht op onze vestiging in Heusden (Asten-Heusden). Bij je sollicitatie zul je ook kennis maken met de vestiging en het team daar! 
 • 25,5 vakantiedagen en een tijd voor tijd regeling. Veel overuren? Neem lekker een dag vrij;
 • Gezelligheid! Bij Vereijken Kwekerijen kun je rekenen op gezellige personeelsfeesten en zomeractiviteiten zoals een BBQ of een Foodtruck event;
 • Je hoeft niet na te denken over wat je aantrekt als je gaat werken. Dat hebben wij al voor je gedaan. Mooie rode T-shirts om in thema te blijven;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Glastuinbouw.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Gaby van der Heijden (HR-Adviseur) via 0492-302080 of sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

 Geen CV bij de hand? Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.
✔  Vandaag gesolliciteerd, deze week persoonlijk contact.
✔ Eerst een dagdeel meelopen? Geen probleem!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  [cf7sr-simple-recaptcha]