Vacature: Teeltmanager

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Jouw dag begint met een rondje door het gewas om zo te bepalen wat de plant nodig heeft om het kwalitatief beste product en de meeste kilo’s eruit te kunnen halen. 

Functie en kerntaken

Als Teeltmanager op onze vestiging in ‘s-Gravenzande ben je verantwoordelijk voor de productie, klimaat, gewas, biologie en watergift van een teelt. Onze vestiging heeft 3 kassen die geografisch iets uit elkaar liggen, wel allemaal binnen ‘s-Gravenzande. Twee van de kassen zijn belicht en één kas is onbelicht.

Op basis van de teeltstrategie stem je het klimaat iedere dag af op de behoefte van de plant. Op deze vestiging opereer je onder leiding van de Vestigingsmanager Teelt en werk je nauw samen met een Assistent Teeltmanager. In overleg met de teeltvoorlichter en rondgang analyseer je de beste teeltmethode voor het gewas en streef je naar een zo hoog mogelijke productie.

Daarnaast bied je ondersteuning op het gebied van biologie in samenspraak met de Medewerker gewasbescherming/biologie om het gewas optimaal gezond te houden. Als Teeltmanager stuur je ook een deel arbeid aan, namelijk de medewerkers die de arbeid uitvoeren op het gebied van de gewasverzorging. Hierbij draag je zorg voor het inwerken van medewerkers en help je ze op niveau te komen met hun kwaliteit en snelheid.

Je taken bestaan onder andere uit:

 • Opstellen van een concept teeltplan;
 • In ons klimaatsysteem (Hoogendoorn) zorgen voor de optimale omstandigheden voor het gewas;
 • In de gaten houden en bestrijden van ziekten en plagen.

Functie eisen:

 • Mbo/hbo werk- en denkniveau;
 • Algemene computerbeheersing zoals MS Word en Excel;
 • Ervaring in klimaat regelen in de agrarische sector is een vereiste;
 • Bereidheid tot het meedraaien in weekend/storingsdiensten m.b.t. teelt.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem contact op met Gaby van der Heijden, HR-adviseur, tel: 0492-302080 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Vereijken Kwekerijen

Wie zijn wij?
Vereijken Kwekerijen is een echt familiebedrijf gerund door de familie Vereijken. Met drie directeuren doen zij ieder waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Zo willen we dat ook voor elke andere medewerker binnen onze organisatie; de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast zijn we altijd bezig met wat er beter of anders kan; door onze vooruitstrevendheid staan we nooit stil. Naast hard werken vinden we een prettige werksfeer ook belangrijk, je spendeert immers best wat tijd met je collega’s.

Wat doen wij?
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld. We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Direct solliciteren

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?