Vacature: Teeltman – Teamleider gewasverzorging
Fulltime | Someren

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Niet alleen onze tomaten groeien als kool, onze organisatie groeit mee. Daarom zoeken wij ter versterking van ons team in Someren een Teeltman – Teamleider gewasverzorging. 

Als Teeltman ben je verantwoordelijkheid voor de productie, klimaat, gewas en watergift van een teelt. Op basis van de teeltstrategie stem je het klimaat iedere dag af op de behoefte van de plant. In overleg met de teeltvoorlichter en rondgang analyseer je de beste teeltmethode voor het gewas en streef je naar een zo hoog mogelijke productie.

Teeltman(0.5 FTE) combineert de functie Teamleider gewasverzorging (0.5 FTE).

Je geeft leiding aan een team bestaande uit Nederlandse part-, fulltime medewerkers, seizoenmedewerkers met verschillende nationaliteiten. Door je gemotiveerde aanpak en gezonde werksfeer wordt het product en gewas volgens de kwaliteit en prestatie normen verzorgd. Je bent verantwoordelijk vanaf het proces sollicitatie, inwerken personeel, aansturing en controle tijdens de werkzaamheden aan het gewas en/of product. Verder stel je de week-, en vakantieplanning op, voer je beoordelings-, functionerings-, en verzuimgesprekken uit.

Het profiel:

  • MBO werk-, en denkniveau.
  • Algemene computerbeheersing, MS Word en Excel.
  • Ervaring in klimaat regelen in de agrarische sector is een vereiste.
  • Bereidheid tot het meedraaien in weekend/storingsdiensten mbt teelt.
  • Resultaatgericht met groene vingers,
  • Teamgeest en samenwerking.
  • Organiserend vermogen (flexibel, stressbestendig en zelfstandig).
Vereijken Kwekerijen

Vereijken Kwekerijen bv. biedt
Een vooruitstrevende én toekomstgerichte werkomgeving die volop in beweging is met een zelfstandige, uitdagende en afwisselende parttime functie in een enthousiast team met collega’s die hart voor de zaak hebben. Een goede balans tussen werk en privé, een prettige werksfeer en markconforme arbeidsvoorwaarden.

Hier kom je te werken
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld.

We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Vereijken Kwekerijen B.V. is een teeltorganisatie met een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 150 medewerkers(sters) en in het hoogseizoen extra seizoenmedewerkers(sters).

Direct solliciteren

Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen
met Heidy Mezenberg, P&O, telefoonnummer: +31 (0) 492 461 345. 
We zijn benieuwd naar je! Ook als je niet helemaal in het profiel past.