Vacature: Teamleider Technische Dienst

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

De Teamleider Technische Dienst zorgt er op een efficiënte manier voor dat gebouwen, machines en inventaris in onze organisatie worden onderhouden en storingen worden verholpen om stilstand te voorkomen en kosten te besparen. 

Functie en kerntaken:

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar aansturing voor onze Technische Dienst. De Teamleider Technische Dienst is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en coördinatie van storingsmeldingen en handelingen welke hieruit voortvloeien voor de Technische Dienst. De Technische Dienst bestaat momenteel uit 4 medewerkers die het (preventieve) onderhoud en reparaties uitvoeren op onze vestigingen. Jij als Teamleider Technische Dienst stuurt deze medewerkers aan en bent de spin in het web die het (periodieke) onderhoud en de storingen overziet. Je reageert en handelt adequaat op de storingsmeldingen.

Je stelt een onderhoudsplan op, hierbij hou je zaken als preventief onderhoud, kostenbesparing en verbetering in het oog. Je delegeert de uit te voeren taken naar de medewerkers van de Technische Dienst, de vestiging of extern. Zelf heb je affiniteit met techniek en/of technische werkervaring en kan die technische kennis overbrengen indien nodig, je bent hiermee een sparringpartner voor de medewerkers van de Technische Dienst, de Vestigingsmanagers en de Teelttechnisch Directeur.

Daarnaast zijn je taken:

 • Het optimaliseren van de Technische Dienst;
 • Uitvoeren en bewaken van beleid, procedures en werkwijzers;
 • Werkoverleg voeren met de medewerkers Technische Dienst;
 • Inkoop van producten of diensten op technisch vlak;
 • Het realiseren van kostenbesparingen en verbeteringen;
 • Inspecties organiseren en bewaken;
 • Het voeren van voortgangsgesprekken met de medewerkers van de Technische Dienst.

Functie eisen:

 • Hbo werk- en denkniveau en/of aansturende technische werkervaring in een productie omgeving (food-agrarische sector is geen vereiste);
 • Beheerst goede communicatieve en sociale vaardigheden (meerdere nationaliteiten).

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kan je altijd contact opnemen met Gaby van der Heijden, onze HR-Adviseur op 0492-302080 of sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereijken Kwekerijen

Wie zijn wij?
Vereijken Kwekerijen is een echt familiebedrijf gerund door de familie Vereijken. Met drie directeuren doen zij ieder waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Zo willen we dat ook voor elke andere medewerker binnen onze organisatie; de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast zijn we altijd bezig met wat er beter of anders kan; door onze vooruitstrevendheid staan we nooit stil. Naast hard werken vinden we een prettige werksfeer ook belangrijk, je spendeert immers best wat tijd met je collega’s. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers.

Wat doen wij?
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld. We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

[/vc_column]

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?