Vacature: Teamleider Technische Dienst

Beek en Donk | 40 uur | tot €3.400,- | Hbo werk- en denkniveau

De Teamleider Technische Dienst zorgt er op een duurzame manier voor dat alle machines en installaties in onze organisatie worden onderhouden en gerepareerd om stilstand te voorkomen. 

Jouw werk

Als Teamleider Technische Dienst ben jij verantwoordelijk voor de totale dagelijkse aansturing en coördinatie van alle handelingen die plaatsvinden bij de Technische Dienst. De Technische Dienst bestaat momenteel uit 3 medewerkers die al het (preventieve) onderhoud en reparaties uitvoeren op onze vestigingen in Brabant. Jij overziet de werkzaamheden en stuurt de medewerkers aan. Op een positieve manier weet je hen steeds weer te stimuleren. Ondertussen heb je ook oog voor de sfeer in het team, want naast de topprestaties waarnaar wij streven mag het ook gezellig zijn!

Je werk heeft 2 onderdelen: onderhoud en reparaties. Je stelt een onderhoudsplan voor het hele jaar op, hierbij hou je zaken als preventief onderhoud, kostenbesparing en verbetering in het oog. Je verdeelt de uit te voeren taken op onderhoud of reparaties onder de medewerkers of naar extern. Zelf heb je affiniteit met techniek en/of technische werkervaring en kan die kennis toepassen indien nodig. Je bent hiermee een sparringpartner voor je medewerkers maar ook de Vestigingsmanager op onze vestigingen bij vragen.

Typerend aan jouw baan bij Vereijken Kwekerijen is dat je veel vrijheid krijgt. We leren veel van elkaar en dat doen wij ook graag van jou! Heb je het idee dat het beter, makkelijker of sneller kan? Je krijgt alle ruimte om het te organiseren.

Wie ben jij?

 • We zoeken iemand die ervaring vanaf de werkvloer mee brengt op technisch gebied;
 • Je hebt die hands-on mentaliteit om de vestigingen juist te kunnen ondersteunen bij een reparatie;
 • Je hebt een overkoepelende blik en kan daarin de Directie ondersteunen als leiding van de Technische Dienst.

Werken bij Vereijken Kwekerijen

Wij telen en verpakken met trots de bekende smaakvolle Tasty Tom tomaten. Daarbij zijn wij altijd bezig met innovatie op groot en klein gebied. Waar een ander op pauze staat, zetten wij door! Door van elkaar te leren verbeteren wij ons werk iedere dag!

Arbeidsvoorwaarden 

 • Op basis van ervaring ontvang je een salaris van max. €3400,- bruto per maand;
 • Je werkt 40 uur per week;
 • De Technische Dienst bevindt zich op onze vestiging in Aarle-Rixtel en daar zorg je voor een juiste opstart elke dag, daarna ben je of op het Bedrijfsbureau of op onze andere vestigingen in Brabant te vinden;
 • 25,5 vakantiedagen en een tijd voor tijd regeling;
 • Gezelligheid! Bij Vereijken Kwekerijen kun je rekenen op gezellige personeelsfeesten en zomeractiviteiten zoals een BBQ of een Foodtruck event;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Glastuinbouw.

Meer weten?
Neem gerust contact met Gaby van der Heijden (HR-Adviseur) via 0492-302080 of sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl 

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!
✔  Vandaag gesolliciteerd, deze week persoonlijk contact;
✔ Onze organisatie ervaren door mee te lopen mag altijd!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Direct solliciteren

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?