Vacature: Teamleider Scholieren

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Teamleider Scholieren geef jij op zaterdagen en in de vakanties sturing aan een team van scholieren. Je draagt zorg voor de prestaties en kwaliteit in je team, maar net zo goed voor een fijne sfeer!

Functie en kerntaken

Voor onze vestiging Someren 1 (Lavallestraat) zijn wij op zoek naar een Teamleider Scholieren. Hoe ziet je dag eruit?

Op vrijdag heb je al een bericht ontvangen van je Vestigingsmanager wat er belangrijk is voor op de zaterdag. Wat is de planning en wat zijn de aandachtspunten? De scholieren druppelen zaterdag een voor een binnen en jij checkt of iedereen aanwezig en op tijd is. Dan start je de dag op en de scholieren gaan aan de slag.

Ondertussen controleer jij de kwaliteit en helpt de scholieren om hun prestaties en kwaliteit te behalen, je geeft ze tips en tricks. Daarnaast maak je elke 4 weken de planning voor 4 weken vooruit. De scholieren geven aan jou door wanneer ze beschikbaar zijn en jij zet dat om in een planning samen met de Vestigingsmanager die aangeeft hoeveel personen je per zaterdag kan inplannen. Deze planning communiceer je met je team.

Dan is het tijd voor pauze, even lekker wat eten en drinken en op de schermen kijken of iedereen wel op norm ligt. Na de pauze nogmaals een rondje voor kwaliteit of te coachen op de normen. Als het werk klaar is sluit je af en op de naar de volgende zaterdag.

Jouw profiel:

 • Je ziet er een uitdaging in om een team van scholieren aan te sturen; 
 • Je hebt een oplossingsgerichte houding.

Een greep uit de taken:

 • Aansturen scholieren;
 • Maken van de planning voor de scholieren voor zaterdagen en de vakanties; 
 • Het aannemen van ziekmeldingen; 
 • Het motiveren en coachen van de scholieren. 

Functie eisen

 • Je bent op de zaterdagen en in de vakanties doordeweeks beschikbaar. 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Werken in een echt Brabants familiebedrijf;
 • Toffe bijbaan met uitdaging;
 • Salaris conform cao en recht op prestatietoeslag. 

Geïnteresseerd?

Word jij nou direct enthousiast om hiermee aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct door het formulier hieronder in te vullen. Voor meer informatie neem contact op met onze HR-Adviseur Gaby van der Heijden via tel: 0492-302080 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vereijken Kwekerijen

Wie zijn wij?

Vereijken Kwekerijen is een echt familiebedrijf gerund door de familie Vereijken. Met drie directeuren doen zij ieder waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Zo willen we dat ook voor elke andere medewerker binnen onze organisatie; de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast zijn we altijd bezig met wat er beter of anders kan; door onze vooruitstrevendheid staan we nooit stil. Naast hard werken vinden we een prettige werksfeer ook belangrijk, je spendeert immers best wat tijd met je collega’s.

Wat doen wij?
Vereijken Kwekerijen is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld. We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Direct solliciteren

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?