Vacature: Teamleider productie/logistiek

Functieomschrijving

Als Teamleider Logistiek realiseer je een efficiënt productieproces met de focus op kwaliteit, productiviteit en planning. Dit proces is met zorg en aandacht samengesteld zodat het bijdraagt aan een motiverende en flexibele werksfeer met als doel tevreden klanten.

Functie en kerntaken:

Kan jij snel schakelen als er ad hoc bestellingen komen? Weet jij goed hoe je je hoofd koel moet houden in tijden van drukte? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor onze productie/logistieke afdeling in Beek en Donk zijn wij op zoek naar een teamleider. De logistieke afdeling bestaat uit een deel productie (verpakken van goederen) en logistiek (in- en uitgaande goederen). Plannen is je hoofdtaak, je ziet een nieuwe order van een klant binnenkomen en zorgt ervoor dat deze qua productie en logistiek soepel zal verlopen en klaar staat op de afgesproken tijd. Naast het dagelijks plannen beheer je ook prognoses op langere termijn in verband met piek- en dalmomenten.

Wij hebben een team van zeer verantwoordelijke medewerkers en zoeken iemand die hierboven verantwoordelijkheid kan nemen voor het grotere geheel en dus ook een helicopterview heeft om dit te overzien.

Daarnaast zijn je taken:

 • Controle kwaliteit in- en uitgaand product;
 • Aansturen (dagelijkse) schoonmaak verwerkingshal;
 • Uitvoeren en bewaken van beleid, procedures en werkwijzers;
 • Uitvoeren en bewaken certificeringseisen;
 • Bijhouden van voorraden van verpakkingsmateriaal;
 • Uitvoeren en bewaken eerste lijnstoringen machinepark en onderhoudsplan.

Functie eisen:

 • Mbo werk-, en denkniveau en/of relevante (leidinggevende) ervaring in een productie omgeving (food-agrarische sector is geen vereiste);
 • Eén keer in de twee weken een halve dag werken op zaterdag (doordeweeks een halve dag vrij);
 • Flexibiliteit in werktijden gezien drukke en rustigere periodes;
 • Beheert goede communicatieve en sociale vaardigheden (meerdere nationaliteiten);
 • Ervaring met Warehouse Management Systeem (WMS-ERP) en algemene computerbeheersing zoals MS Word en Excel.

Geïnteresseerd?

Word jij nou direct enthousiast om hiermee aan de slag te gaan? Voor meer informatie neem contact op met onze HR-adviseur Gaby van der Heijden via tel: 0492-302080 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl of solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereijken Kwekerijen

Vereijken Kwekerijen bv. biedt
Een vooruitstrevende én toekomstgerichte werkomgeving die volop in beweging is met een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team met collega’s die hart voor de zaak hebben. Een goede balans tussen werk en privé, een prettige werksfeer en markconforme arbeidsvoorwaarden.

Hier kom je te werken
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld.

We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Vereijken Kwekerijen B.V. is een teeltorganisatie met een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 150 medewerkers(sters) en in het hoogseizoen extra seizoenmedewerkers(sters).

Direct solliciteren

Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen
met de HR afdeling via telefoonnummer: +31 (0) 492 461 345. 
Of solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?