Vacature: Medewerker HR Administratie

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Het manusje van alles, bij jou moet je zijn om iets geregeld te krijgen.

Functie en kerntaken

Voor ons kantoor in Beek en Donk zijn wij op zoek naar een administratief medewerker op onze HR afdeling. Deze functie is een combinatie functie bestaande uit: secretariële werkzaamheden (aannemen telefoon, doorschakelen, bezoek binnen laten), administratieve werkzaamheden (ondersteuning urenverwerking en personeelsadministratie) en office management (organisatorische en administratieve taken zodat zaken op kantoor efficiënt verlopen).

Je hebt een aantal vaste taken die je uitvoert maar er komt veel ad hoc binnen wat dient te gebeuren. Jij kan hierin prioriteiten stellen en durft aan te geven bij je collega’s wat de mogelijkheden zijn. Je werkt volgens een bepaalde structuur om voor jezelf hierin orde aan te brengen. Collega’s weten dat ze bij jou moeten zijn om iets geregeld te krijgen en jij helpt ze graag om ze op die manier te ontzien maar zorgt wel dat het in jouw planning past.

Een greep uit de taken:

 • Aannemen en doorschakelen van de telefoon;
 • Ondersteuning bij de urenverwerking;
 • Zorg dragen dat personeelsdossiers compleet zijn;
 • Mail bijwerken;

In brede zin administratief ondersteunende werkzaamheden voor HR en Financiën.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde mbo opleiding en/of relevante administratieve ervaring (agrarische sector is geen vereiste);
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je kan goed georganiseerd werken en prioriteiten stellen;
 • Je bent minimaal 32, bij voorkeur 40 uur beschikbaar.

Geïnteresseerd?

Word jij nou direct enthousiast om hiermee aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct door het formulier hieronder in te vullen. Voor meer informatie neem contact op met onze HR-Adviseur Gaby van der Heijden via tel: 0492-302080 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vereijken Kwekerijen

Wie zijn wij?

Vereijken Kwekerijen is een echt familiebedrijf gerund door de familie Vereijken. Met drie directeuren doen zij ieder waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Zo willen we dat ook voor elke andere medewerker binnen onze organisatie; de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast zijn we altijd bezig met wat er beter of anders kan; door onze vooruitstrevendheid staan we nooit stil. Naast hard werken vinden we een prettige werksfeer ook belangrijk, je spendeert immers best wat tijd met je collega’s. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers.

Wat doen wij?
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld. We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Direct solliciteren

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?