Vacature: Machine Bediende

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Machine Bediende bij Vereijken Kwekerijen ben je verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de machines en heb je daarbij ook logistieke taken zoals de aanvoer en uitvoer van het product en de verpakkingsmaterialen.

Functie en kerntaken

Op onze productiehal in Beek en Donk worden de tomaten verpakt van al onze vestigingen in Noord-Brabant. Door te werken met belichte en onbelichte kassen telen wij het hele jaar door onze tomaten en draait onze productie dus ook jaarrond.

Als Machine Bediende ben jij in onze productiehal onmisbaar om het werk soepel te laten verlopen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de aan- en uitvoer van onze tomaten maar ook het verwerken van de verpakkingen en de machines. Het werk bestaat uit verschillende onderdelen:

 • Aanvoer: in dit gedeelte gaat het om de ontvangst van goederen. Denk hierbij aan tomaten en verpakkingen voor tomaten. Deze worden ingeboekt en op de juiste wijze opgeslagen. Ook is het belangrijk om de kwaliteit van de tomaten te controleren en te verwerken in het systeem;
 • Fustruimte: hier worden alle kratten die we gebruiken opgeslagen nadat ze zijn schoongemaakt. Hier staan een aantal machines waar jij verantwoordelijk voor bent dat deze goed draaien;
 • Expeditie: nadat de tomaten zijn afgewogen en verpakt zijn de klaar om naar de klant te gaan. Onze tomaten worden automatisch gepalletiseerd en jij zorgt ervoor dat de order gereed wordt gemeld en op de juiste plek klaar staat voor de klant;
 • Schoonmaak: gezien we met voedsel werken is schoonmaken enorm belangrijk en dit dient dan ook elke dag te gebeuren, je hoeft dit niet elke dag te doen. De schoonmaaktaken worden volgens een schema gerouleerd;
 • Storingen: bij de taken hiervoor genoemd komen van alle machines aan te pas, samen met de andere Machine Bediendes zorg jij ervoor dat alles draaiend gehouden wordt en los je kleine storingen op. Voor grote storingen schakel je de Teamleider in.

Functie eisen

 • Je spreek Nederlands of Engels;
 • Je hebt ervaring in een productieomgeving;
 • Je bent kwaliteitsbewust en handelt proactief;
 • Je hebt enig technisch inzicht;
 • In de drukke periode bereid om in een 2 ploegendienst te werken.

Wat krijg je ervoor?

 • Een prettige werkomgeving met doorgroeimogelijkheden;
 • Basis salaris tussen de €10,74 en €12,06;
 • Vaste en variabele toeslagen.

Geïnteresseerd?

Word jij nou direct enthousiast om hiermee aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct door het formulier hieronder in te vullen. Voor meer informatie neem contact op met onze HR-Adviseur Gaby van der Heijden via tel: 0492-302080 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vereijken Kwekerijen

Wie zijn wij?

Vereijken Kwekerijen is een echt familiebedrijf gerund door de familie Vereijken. Met drie directeuren doen zij ieder waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Zo willen we dat ook voor elke andere medewerker binnen onze organisatie; de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast zijn we altijd bezig met wat er beter of anders kan; door onze vooruitstrevendheid staan we nooit stil. Naast hard werken vinden we een prettige werksfeer ook belangrijk, je spendeert immers best wat tijd met je collega’s. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers.

Wat doen wij?
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld. We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Direct solliciteren

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?