TESSA

Scholier Aarle-Rixtel

Ben jij nog op zoek naar een leuke en leerzame vakantie- of bijbaan?

Naast onze vaste medewerkers werken er bij ons ook veel scholieren in de vakanties en op zaterdagen. Bij ons kan je dus naast je school werken op de zaterdagen en in je schoolvakanties.

Dat is bij ons mogelijk op verschillende vestigingen van Vereijken Kwekerijen: Aarle-Rixtel, Beek en Donk, ‘s-Gravenzande en Someren. Je helpt dan mee met verschillende handelingen zoals oogsten of bladplukken. Dit is verschillend per vestiging. Dit gebeurt met de radio aan op de achtergrond om een gezellige sfeer te creëren. Ook is het bij ons mogelijk om met vrienden te werken. Geef dit dan aan in je sollicitatie dat je met iemand samen wil werken en wij houden daar rekening mee.

Om bij ons te kunnen werken dien je wel hieraan te voldoen:

 • Je bent minimaal 14 jaar en maximaal 19 jaar oud;
 • Je bent minstens 3 van de 4 zaterdagen per maand beschikbaar;
 • Je bent bereid om extra uren in de vakanties te werken.

Voldoe je hieraan en wil je graag aan de slag? Vul dan direct onderstaand formulier in om te solliciteren.

Salaris

Bij ons krijg je uiteraard salaris maar dit salaris kan je nog verhogen door een bonus en een trouwheidstoeslag te behalen! Hieronder staat weergegeven wat het gewone salaris is per leeftijd maar ook het salaris als je de bonus en trouwheidstoeslag behaald. Uitleg over hoe je de bonus en trouwheidstoeslag kan behalen krijg je tijdens je sollicitatiegesprek.

Leeftijd  Salaris  Salaris + Bonus 
14 €3,73 €5,23
15 €4,03 €5,53
16 €4,53 €6,03
17 €5,08 €6,58
18 €6,22 €7,72
19 €7,31 €8,81

Open vacatures

Momenteel zoeken we scholieren voor onze vestiging in Someren. Woon jij dus in de omgeving van deze vestiging, dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet!

Voor onze vestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk en ‘s-Gravenzande hebben we momenteel geen scholieren nodig, maar dat kan altijd veranderen! We zien daarom alsnog graag je sollicitatie tegemoet zodat we je op onze reservelijst kunnen plaatsen.

Voor meer informatie kan je bellen met onze HR-Adviseur Gaby van der Heijden op 0492-302080 of haar via mail bereiken op sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl

Direct solliciteren


  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?