Vacature: Assistent Projectmanager

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Assistent Projectmanager draag je bij aan een succesvolle afronding en begeleiding bij projecten binnen de organisatie. Daarnaast ben je als onze interne Energiespecialist de spil in het web voor alle energie gerelateerde zaken. 

Functie en kerntaken

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Assistent Projectmanager. Zoals hierboven vermeld is de functie tweeledig: je voert taken uit op het gebied van projecten maar ook van energie.

Als assistent projectmanager ben jij bekend met het werken op een projectmatige wijze en kan anderen daarin hulp bieden. We hebben diverse grote, kleine, lang- of kortlopende (verbeter)projecten. Welke vaak ontstaan uit een werkoverleg of evaluatie. Er zullen projecten zijn die je als projectleider in een aansturende rol zal volbrengen, maar ook projecten waarbij je als deelnemer je kennis en kunde kan inbrengen. Je zorgt voor een goede terugkoppeling aan de Manager Bedrijfsbureau over lopende projecten.

Daarnaast ben je de interne energiespecialist welke de randzaken regelt voor onze externe energiespecialist. Jij bent daarmee extern het eerste aanspreekpunt op energiegebied en speelt de informatie intern door binnen ons bedrijf. Hiervoor hou je met elke vestiging contact met de teeltmanager.

Qua urenverdeling ben je 3 dagen in de week bezig met de taken als Assistent Projectmanager, 1 dag als Energiespecialist en 1 dag voor ad hoc en veel voorkomende werkzaamheden op ons Bedrijfsbureau.

Je taken bestaan uit:

 • Het beheren en aansturen van een (verbeter)project;
 • Ondersteuning bieden bij een (verbeter)project;
 • Implementeren van (verbeter)projecten;
 • Afwikkeling van de energie in- en verkooptransacties;
 • Bijhouden van energierapportages;
 • Maken van rendementsberekening met betrekking tot energie.

Functie eisen:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Beschikbaar voor 40 uur per week.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem contact op met Gaby van der Heijden, HR-adviseur, tel: 0492-302080 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl Solliciteren kan via onderstaand antwoordformulier of via het mailadres hierboven vermeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Vereijken Kwekerijen

Wie zijn wij?
Vereijken Kwekerijen is een echt familiebedrijf gerund door de familie Vereijken. De directie doet ieder waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Zo willen we dat ook voor elke andere medewerker binnen onze organisatie; de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast zijn we altijd bezig met wat er beter kan; door onze vooruitstrevendheid staan we nooit stil. Naast hard werken vinden we een prettige werksfeer ook belangrijk, je spendeert immers best wat tijd met je collega’s. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers.

Wat doen wij?
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld. We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Direct solliciteren

  CV en motivatie zijn niet verplicht.

  Chat openen
  1
  Hallo, kunnen we je helpen?