Vacature: Assistent Controller

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

 De Assistent Controller is verantwoordelijk voor de optimale uitvoering van de financiële administratie. Jij biedt ondersteuning aan de Controller en verwerkt financiële cijfers en informatie zodat beslissingen over de financiële structuur, het budget, investeringen en/of de administratie gefundeerd gemaakt kunnen worden door de Controller en de directie.

Functie en kerntaken

Ons financiële team bestaat uit de Controller, Assistent Controller en twee medewerkers financiële administratie. Als Assistent Controller heb je een brede rol binnen het financiële team als rechterhand van de Controller en verwerkt de financiële gegevens van 22 entiteiten. Jij zorgt ervoor dat de Controller zich kan focussen op het maken van de juiste beslissingen door de informatie daarvoor tijdig aan te leveren. Dit vergt een nauwe samenwerking.

Hiervoor zoeken we iemand die secuur kan omgaan met alle informatie en cijfers maar niet in de getallen achter de komma blijft hangen. Je overziet het grotere geheel en weet wanneer een afwijking opgepakt dient te worden of niet van belang is in dat grotere geheel. Daarnaast kan jij goed structuur aanbrengen in je werkzaamheden en weet wat er van je wordt verwacht. Je ziet het werk liggen en gaat er direct mee aan de slag. Een hobbel onderweg tegenkomen is voor jou geen probleem want je denkt in oplossingen zodat je tijdig weer verder kan.

Je taken bestaan uit:

 • Het ondersteunen van de Controller door het voorbereiden van maandcijfers en jaarrekeningen;
 • De voorbereiding op en controleren van facturen, debiteuren en crediteuren;
 • Het beheren en optimaliseren van de financiële administratie;
 • Je bent de contactpersoon voor alles omtrent financiële administratie voor onze verschillende interne vestigingen;
 • Het uitvoeren van applicatiebeheer in Exact Globe;
 • In de toekomst de mogelijkheid om aan te sluiten bij een project ter verbetering of ter ontwikkeling van iets nieuws binnen de organisatie;

Functie eisen:

 • Hbo werk,- denkniveau, een afgeronde hbo-opleiding in bij voorkeur financiële richting;
 • Of mbo+ werk- en denkniveau met ruime werkervaring in de financiële richting;
 • Ervaring in een financiële functie buiten de bancaire sector;
 • Beschikbaar tussen de 32 en 40 uur per week;
 • Algemene computerbeheersing zoals MS Office (met name Excel) en Exact Globe.

Salaris indicatie:

Het salaris voor deze functie ligt bruto tussen de €18,- en €20,- per uur. Wij vermelden hierbij uurloon omdat wij niet met maandelijkse maar vier wekelijkse betalingen werken.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem contact op met Gaby van der Heijden, HR-adviseur, tel: 0492-302080 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl Solliciteren kan via onderstaand antwoordformulier of per e-mail naar sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Vereijken Kwekerijen

Wie zijn wij?
Vereijken Kwekerijen is een echt familiebedrijf gerund door de familie Vereijken. Met drie directeuren doen zij ieder waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Zo willen we dat ook voor elke andere medewerker binnen onze organisatie; de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast zijn we altijd bezig met wat er beter of anders kan; door onze vooruitstrevendheid staan we nooit stil. Naast hard werken vinden we een prettige werksfeer ook belangrijk, je spendeert immers best wat tijd met je collega’s. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers.

Wat doen wij?
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld. We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Direct solliciteren