Vacature: Administratief medewerker

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Het manusje van alles, bij jou moet je zijn om iets geregeld te krijgen. 

Functie en kerntaken:

Voor ons kantoor in Beek en Donk zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Deze functie is een combinatie functie bestaande uit: secretariële werkzaamheden (aannemen telefoon, doorschakelen, bezoek binnen laten), administratieve werkzaamheden (ondersteuning urenverwerking en personeelsadministratie) en office management (organisatorische en administratieve taken zodat zaken op kantoor efficiënt verlopen).

Jij bent dus zeker niet bang om de telefoon op te pakken en kan de beller verder helpen of doorsturen naar de juiste collega, ook heb jij oog voor detail in de administratie en kan dit georganiseerd verwerken. Collega’s weten dat ze bij jou moeten zijn om iets geregeld te krijgen en jij helpt ze graag om ze op die manier te ontzien.

Een greep uit de taken:

 • Aannemen en doorschakelen van de telefoon;
 • Ondersteuning bij de urenverwerking;
 • Zorg dragen dat personeelsdossiers compleet zijn;
 • Papier versnipperen en opruimen; 
 • Archief bijhouden; 
 • Mail bijwerken;
 • In brede zin administratief ondersteunende werkzaamheden voor HR en Financiën.

Functie eisen:

 • Je hebt een afgeronde mbo opleiding en/of relevante administratieve ervaring (agrarische sector is geen vereiste). Dit is een startersfunctie met een bijpassend salaris voor een starter;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je kan goed georganiseerd werken en prioriteiten stellen;
 • 32 tot 40 uur beschikbaar;
 • Je bent minstens vanaf 1 augustus beschikbaar (eerder is geen probleem).

Geïnteresseerd?
Word jij nou direct enthousiast om hiermee aan de slag te gaan? Voor meer informatie neem contact op met de HR afdeling via tel: 0492-461345 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl of solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereijken Kwekerijen

Vereijken Kwekerijen bv. biedt
Een vooruitstrevende én toekomstgerichte werkomgeving die volop in beweging is met een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team met collega’s die hart voor de zaak hebben. Een goede balans tussen werk en privé, een prettige werksfeer en markconforme arbeidsvoorwaarden.

Hier kom je te werken
Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op teeltvestigingen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren, Heusden en ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld.

We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Vereijken Kwekerijen B.V. is een teeltorganisatie met een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 150 medewerkers(sters) en in het hoogseizoen extra seizoenmedewerkers(sters).

Direct solliciteren

Solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen!