Informatie over het bedrijf

Vereijken Kwekerijen B.V. is opgebouwd uit 5 verschillende locaties verdeeld over 4 plaatsen. De locaties zijn Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren 1, Someren 2 en Heusden. De totale oppervlakte waarop wordt geteeld bedraagt 350.000 vierkante meter. Er kan het hele jaar door worden geproduceerd omdat in de lichtarme winterperiode gebruik wordt gemaakt van groeilicht. Deze belichte teelt vindt plaats op de locaties Beek en Donk, Someren 1 en Someren 2. De onbelichte teelt wordt uitgevoerd op locaties Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Someren 1 en Heusden.

Vereijken Kwekerijen heeft een verpakkingshal in Aarle-Rixtel en in Beek en Donk. Het bedrijf is gespecialiseerd in het (klein-)verpakken van tomaten naar de wensen van de klant.

Wij streven naar het telen van trostomaten van een uitstekende kwaliteit. Daarbij houden we rekening met maatschappelijke voorwaarden. Voedselveiligheid, milieuvriendelijkheid en hygiëne staan hoog in het vaandel. Deze zaken zijn vastgelegd in diverse kwaliteitssystemen. Vereijken Kwekerijen B.V. is gecertificeerd voor o.a. ISO 9001, EUREPGAP, HACCP en IFS Higher Level (inpakbedrijf).

Op deze site kunt u informatie vinden over alles wat met ons bedrijf te maken heeft. De locaties, onze medewerkers, de Tasty Tom trostomaten, de teelt en het groeilicht komen uitvoerig aan bod. Kijkt u gerust rond op de site.